EMSER'DE %100 HİJYEN VE KALİTE
%100 Hijyen ve Kalite prensiplerini benimsemiş olan firmamız, hammadde alışından, üretim ve yemeğin tüketiciye ulaştırılmasına kadar olan süreçte ISO:9001 ve ISO:14001 politikları gereği hijyene büyük önem vermektedir.
Yiyecekler, yüksek sağlık standartlarında hijyenik mutfaklarımızda hazırlanmaktadır. Çalışanlarımızın düzenli sağlık kontrolleri gerçekleştirilerek bulaşıcı hastalıkların ve mikropların yayılması engellenmektedir. Müşterilerimize hazırlanan yemeklerin doğru pişirme yöntemleriyle sağlıklı beslenmeyi sağlaması amaçlarımız arasındadır.
Sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile hareket eden Emser Yemek HACCP standartlarına uygun ve tam hijyenik koşullarda üretim yaparak, müşteri istekleri doğrultusunda ve beklentilerinin üstünde hizmet sunarak müşteri memnuniyet sağlamaktadır. Verdiğimiz hizmetlerle ilgili tüm ulusal ve uluslararası standartlar ve yasal mevzuat hükümlerine uyarak, kalitemizi sektörümüze öncü olacak düzeye çıkarmak, pazar payı ve rekabet gücünü yükseltmektir.
Emser'in personelinin düzenli kalite eğitimlerinin verilmesi, yemek üretim yeteneklerinin geliştirilmesi ve üretim aşamasından tüketime kadar her noktada kalite standartlarının en üst derecede sağlanması temel kalite politikalarımızdandır.
Personelimizin huzurlu, güvenli bir ortamda çalışabilmelerini sağlamak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber etmeyi ve onların memnuniyetini de arttırmayı politikamızın bir parçası olarak benimsemekteyiz.
|